29 de juliol del 2013

Alerten del risc molt alt d'incendi forestal al Baix Camp, al Priorat i al Baix Ebre



 TERRES DE L'EBRE.- Les comarques del Baix Camp, el Priorat i el Baix Ebre presenten un perill molt alt d'incendi forestal, segons el mapa de predicció del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. A més, el perill és alt a l'Alt Empordà, al Baix Empordà, al Gironès, a la Selva, al Maresme, al Vallès Occidental, al Baix Llobregat, al Baix Penedès, a l'Anoia, al Garraf, a l'Alt Penedès, a la Conca de Barberà, al Tarragonès, al Baix Camp, al Priorat, al Baix Ebre, al Montsià, al Baix Ebre, a la Terra Alta, a la Ribera d'Ebre, al Segrià, a les Garrigues, al Bages, a l'Urgell i a la Segarra. A la resta de comarques, és moderat o baix.

El darrer ensurt a les Terres de l'Ebre ha estat  l'incendi de Batea del passat 23 de juliol. Finalment, el foc va calcinar unes quatre hectàrees de vegetació, de les quals 2,6 eren d'arbrat; 1,2 de matoll i 0,14 agrícola. En l'extinció del foc, que va ser enregistrada en vídeo pels mateixos Bombers de la Generalitat, hi van treballar una vintena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. D'altra banda, els Bombers també van informar que un home de 69 anys va patir en aquest incendi cremades de segon grau als braços i les cames, i va haver de ser traslladat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Precisament, l'origen de l'incendi podria ser el foc que es va encendre per intentar cremar un niu de vespes.

Vídeo Bombers de la Generalitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta