29 d’agost del 2013

Calaix de Sastre celebra la Cinta 2013 presentant la nova samarreta del seguici festiu de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- El seguici festiu de Tortosa ja té la seua pròpia samarreta. Es tracta d'una iniciativa del taller d'imatgeria popular Calaix de Sastre, que s'ha presentat aquest mateix dijous al matí al carrer de la Rosa en el marc de les festes de la Cinta 2013. De fet, en la presentació de la nova samarreta, a més de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i del regidor de Festes, Domingo Tomàs, també hi han participat la reina de la Cinta 2013, la pubilla Cinta Ferrando, i la reina infantil, la pubilleta Ainara Cugat. Durant la presentació, el responsable de Calaix de Sastre, Joan Iniesta, ha volgut destacar que totes les samarretes són de color blau i que incorporen tots els elements del seguici festiu, com ara les cucafera, les tres parelles de gegants, l'àguila, el bou i els nanos, a més de la colla gegantera de Tortosa.

En aquest sentit, Iniesta ha avançat que la seua intenció és, a partir de l'any que ve, fer noves samarretes amb les diverses colles de cultura popular del municipi, a més d'altres figures representatives del seguici popular. I cada any, la samarreta hauria de tenir un color diferent. La samarreta del seguici festiu de Tortosa ha estat produïda per una empresa de Valls que també té altres productes amb els seguicis de les ciutats de Tarragona, Valls i Reus. En aquest sentit, Iniesta ha destacat la qualitat del resultat final. Per la seua banda, tant Bel com Tomàs han agraït la iniciativa de Calaix de Sastre, que ha volgut obsequiar la reina i la reina infantil de la Cinta 2013 amb dues samarretes i amb un exemplar del retallable que va editar ara fa dos anys, també per les festes majors de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta