9 d’octubre del 2013

El PP de la Sénia també aposta pel tancament del Castor



LA SÉNIA (Montsià).- La portaveu del PP a la Sénia i presidenta del Partit Popular al Montsià, Cruz Sabaté, ha aprofitat aquest dimecres el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per valorar positivament la gestió del govern de l’Estat en la crisi sísmica provocada per les injeccions de gas del projecte Castor. Sabaté ha destacat que el ministeri d’Indústria ha aturat les injeccions de gas al dipòsit submarí quan els moviments sísmics han estat per damunt del que havia previst l’empresa Escal UGS i del que era tolerable. En aquest sentit, la regidora del PP a la Sénia ha afirmat que els informes tècnics que s’han encarregat diran si s’ha de millorar la seguretat, si s’ha d’injectar gas a menys pressió o si finalment s’ha tancar la planta.

En qualsevol cas, Sabaté ha deixat clar que aquesta ubicació potser no era el millor emplaçament per al projecte Castor, tot i que es tracta d’una instal·lació necessària per a Espanya. De la mateixa manera, la portaveu del PP ha afirmat que si l’Ajuntament de la Sénia arriba a votar una moció com la que aquest dimecres s’aprovarà al ple d’Alcanar, el grup del PP a la Sénia també demanarà el tancament i el desmantellament del projecte Castor. Segons Sabaté, no es pot posar el territori en perill sota cap circumstància.

D’altra banda, la portaveu del PP a la Sénia ha lamentat el trencament del pacte de govern entre Futur per la Sénia i CiU al seu municipi. Segons Sabaté, CiU només va actuar per estratègia política. Però la regidora del PP també ha recordat que Futur per la Sénia és una candidatura vinculada a Iniciativa per Catalunya, i que això fa molt complicada una possible entesa entre el Partit Popular i el govern de Marutxi Ballester.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta