4 d’octubre del 2013

La fiscalia de Castelló obre una investigació penal per aclarir els terratrèmols del Castor

CASTELLÓ.- El fiscal degà de Castelló, Francisco Sanahuja, ha informat aquest divendres a través d'un comunicat que el ministeri fiscal ha acordat incoar diligències d'investigació penal per "esclarir el que ha ocorregut en relació amb els múltiples sismes patits durant les darreres nits". La decisió ha estat presa després de la junta de coordinació, que integren pel fiscal en cap, el tinent fiscal i el fiscal degà. S'ha pres d'ofici i sense que existís cap denúncia prèvia.

L'anunci de la Fiscalia de Castelló arriba després que aquest dijous la Diputació de Castelló també es pronunciés al respecte. El seu president, Javier Moliner, va anunciar que prendria accions legals contra els exministres d'Indústria i Medi Ambient del govern del PSOE, si es determina que ha hagut cap negligència en el procés d'adjudicació del magatzem de gas subterrani Castor, situat davant les costes de Vinaròs.

Via ACN


1 comentari:

  1. ...a cargarse a los sociatas... los pepes que queden a salvo...pronto llegan elecciones y en el pais valenciano han de ganar otra vez los del pepe...y todo esto les va bien que se aprovara cuando los sociatas mandaban, pero creo que los del pepe no andaban muy lejos del ajo...muchos socios ocultos del tenderete del gas eran y son afiliados y simpatizantes del pepe...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta