11 d’octubre del 2013

Un jove de Santander conreava 500 plantes de marihuana a Riba-roja d'Ebre i les preparava en una caravana

RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van localitzar el 2 d'octubre passat un cultiu de 526 plantes de marihuana en una finca de Riba-roja d'Ebre. Els agents van descobrir les plantes mentre patrullaven pels voltants de la localitat. Quan van accedir a la finca, van veure un home que fugia del lloc, al qual van aturar. Va resultar ser el responsable de la parcel·la. Els policies van localitzar dos cultius que disposaven de sistema de reg autònom, un amb 221 plantes i l'altre amb 225. Dins del mas de la finca, també hi van trobar 50 plantes més en procés d'assecament.

El detingut residia en una caravana, on van trobar estris per analitzar la substància, dues bàscules de precisió i diverses bosses de plàstic amb cabdells preparades per comercialitzar-se. Es tracta d'un jove de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santander. Està acusat d'un delicte contra la salut pública i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta