21 de novembre del 2013

Amposta treu a concurs la gestió de les línies urbanes de bus i demana una connexió directa amb Ulldecona i la Sénia



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, ha celebrat que la Generalitat haja inclòs la nova estació d’autobusos de la capital del Montsià en el pressupost del govern català per al 2014. L’Ajuntament ja ha cedit els terrenys al costat de la plaça de la Castellania i el govern català ha tret el projecte a concurs públic, amb l’objectiu que les obres puguen començar a principis d’any perquè l’estació d’autobusos puga ser operativa la propera tardor. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha afirmat que esperen que la construcció de l’estació d’autobusos puga servir per dinamitzar tot aquest sector d’Amposta, on hi ha algunes superfícies comercials. A més, els usuaris de l’estació d’autobusos que arriben des d’altres poblacions podran apropar-se al centre comercial de la ciutat, gràcies a la connexió que hi haurà amb el servei de bus interurbà.

De fet, Ferré ha concretat que l’Ajuntament acaba de traure a concurs la gestió de les dues línies interurbanes de bus. En aquest sentit, l’alcalde d’Amposta ha explicat que s’han reunit amb l’actual concessionària, l’empresa Hife, i que els ha avançat que també té previst presentar-se al concurs per construir i gestionar la nova estació d’autobusos. Per tant, el consistori ja sap que, com a mínim, hi haurà una empresa interessada en concursar per aconseguir la construcció i la gestió del nou equipament.

D’altra banda, l’alcalde d’Amposta ha anunciat que presentaran esmenes al nou pla de mobilitat de les Terres de l’Ebre, perquè s’incloga una nova ruta de transport públic entre la Sénia, Ulldecona i la capital del Montsià. Segons Ferré, aquesta connexió directa és necessària perquè són molts els ciutadans d’Ulldecona i de la Sénia que es desplacen fins a Amposta per motius de salut o d’ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta