21 de novembre del 2013

Ferré troba a faltar 'discriminació positiva' de la Generalitat amb més inversions al Montsià



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha volgut fer autocrítica aquest dijous amb les inversions previstes per la Generalitat durant el 2014 a les Terres de l’Ebre, i més concretament a la comarca del Montsià. Ferré ha afirmat que entén les limitacions pressupostàries del govern català, però ha recordat que ell sempre ha demanat al govern de Convergència i Unió una “discriminació positiva” per al territori. Així, l’alcalde de la capital del Montsià ha recordat que aquesta comarca és una de les que té el producte interior brut (PIB) per càpita més baixos de tot Catalunya.

D’altra banda, quant al pressupost de l’Ajuntament d’Amposta per al 2014, que el govern municipal de CiU està acabant de definir, l’alcalde ha afirmat que tindrà quatre grans eixos: un pla de xoc per a la millora de la via pública; la promoció econòmica i comercial de la ciutat; el suport a les famílies més necessitades, i els plans d’ocupació. En l’apartat d’inversions, el consistori convertirà en zona de vianants el carrer Major i la plaça de l’Ajuntament; instal·larà el centre d’interpretació del Delta i la nova oficina de turisme a l’antic escorxador, i acabarà les obres dels nous estudis d’Amposta Ràdio, a més d’iniciar les obres de la residència per a la gent gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta