27 de novembre del 2013

Andreu rebutja les crítiques de CiU i confirma que l'Ajuntament de l'Aldea fàra millores a l'antiga N-340



L'ALDEA (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, ha volgut replicar aquest dimecres les crítiques del portaveu de Convergència i Unió a la gestió que el govern municipal d’ERC i del PSC han fet de l’endemà de la posada en funcionament de la variant de la carretera N-340. Andreu també ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per respondre les declaracions de Xavier Royo, a qui ha acusat de provocar una polèmica de “curta volada” amb interessos partidistes i electorals. El passat 18 de novembre, també a Primera Columna, Royo va acusar el govern de l’Aldea de no haver fet res per preparar el futur del poble i de perjudicar el comerç local amb la festa que va tallar durant tot un dia l’avinguda Catalunya. En aquest sentit, Andreu ha explicat que en els darrers dies ha rebut algunes trucades de veïns indignats amb les paraules del portaveu de CiU. Segons l’alcalde, Royo “no pot donar lliçons a ningú”, després d’haver promès que els veïns afectats per la cooperativa de l’Aldea recuperarien els seus estalvis al juny del 2012.

D’altra banda, Andreu ha remarcat que l’Ajuntament de l’Aldea no podia iniciar l’expedient per desafectar l’N-340 fins que aquest via travessera deixés de tenir les funcions de carretera. L’alcalde ha afegit que ja han començat les gestions amb Foment, però que abans sol·licitaran els permisos necessaris per poder fer-hi diverses actuacions de millora. De fet, aquest era un altre tema que el portaveu de CiU havia criticat, ja que és el Ministeri qui hauria de costejar la reurbanització. Però Andreu ha afirmat que són unes obres imprescindibles per canviar la cara de l’avinguda Catalunya i convertir-la en una via més urbana, i que l’Aldea no pot esperar a què Foment tinga pressupost. Segons l’alcalde, les actuacions es consensuaran amb els comerciants de l’Aldea.

Finalment, l’alcalde de l’Aldea ha recordat que el grup de CiU no ha fet cap proposta oficial per preparar el futur del poble després de l’entrada en funcionament de la variant. En canvi, ha insistit que l’Ajuntament incrementarà els ajuts al comerç local i que, a més, ha impulsat un pla estratègic per al municipi de la mà de la URV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta