26 de novembre del 2013

Caprabo i l'Ajuntament d'Amposta acorden promocionar els productes de les Terres de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- Els supermercats Caprabo han iniciat una campanya per potenciar els productes agroalimentaris de les Terres de l'Ebre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer els productes locals de petits productors i també contribuir a enriquir l'economia local de les quatre comarques de l'Ebre. El responsable de productors locals de Caprabo, Fernando Tercero, ha explicat que l'empresa ha volgut adquirir un compromís amb els productors locals de les Terres de l'Ebre per donar a conèixer la riquesa i la qualitat dels productes propis. Tercero també ha insistit amb la necessitat de fer pedagogia amb els clients per potenciar els productes que han estat produïts prop de casa seua.

D'altra banda, la regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Amposta, Rosita Pertegaz, ha agraït la iniciativa que permetrà donar a conèixer la varietat de productes de les Terres de l'Ebre. Pertegaz també ha destacat el suport del consistori, que donarà difusió a les campanyes del supermercat. La cadena de supermercats ha introduït 100 nous productes amb una vintena de productors locals i cooperatives agràries de les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre en els tres superfícies que té a les Terres de l'Ebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta