20 de novembre del 2013

El restaurant Les Moles d'Ulldecona aconsegueix la segona estrella Michelin per a les Terres de l'Ebre



ULLDECONA (Montsià).- El restaurant Les Moles d'Ulldecona s'ha convertit aquest dimecres en el segon de les Terres de l'Ebre en aconseguir una estrella Michelin, després que fa uns anys també ho aconseguís el restaurant Torreó de l'Indià, de l'hotel Villa Retiro de Xerta. Així, a més del cuiner Fran López -que ha renovat la seua estrella-, ara també l'ulldeconenc Jeroni Castell té la satisfacció de poder figurar en la guia Michelin per a Espanya i Portugal del 2014. La notícia ha estat rebuda amb joia pel mateix restaurant Les Moles, que ha penjat un missatge a Twitter celebrant l'arribada de l'estrella Michelin.

Les xarxes socials també s'han omplert de felicitacions a Jeroni Castell pel reconeixement assolit, com ara el missatge del delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. Altres que han felicitat el restaurant Les Moles són l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, o l'exalcaldessa d'Ulldecona i diputada del PSC, Núria Ventura.
En el nou repartiment d'estrelles Michelin, Catalunya ha aconseguit manternir els seus dos restaurants amb tres estrelles, el Sant Pau (Sant Pol) i El Celler de Can Roca (Girona). De fet, és en la categoria de restaurants que obtenen la primera estrella, com és el cas de Les Moles d'Ulldecona, on Catalunya destaca per davant de la resta de comunitats autònomes, ja que suma un total de vuit entre les 22 estrelles noves que s'han repartit arreu de l'Estat espanyol.

Imatge Les Moles

1 comentari:

  1. Si algú mereixia aquesta estrella Michelin era Jeroni Castell i el seu equip. Enhorabona al Restaurant de Les Moles.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta