26 de novembre del 2013

Investiguen la mort per arma de foc d'un home de 65 anys a una finca del Perelló

EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home de 65 anys aquest dimarts al matí en una zona rural situada entre els termes municipals del Perelló i Rasquera. Segons han explicat fonts policials, al voltant d'un quart de nou del matí els agents han rebut un avís informat que un home hauria rebut un tret en una zona rural ubicada entre els dos municipis i que es trobava greument ferit. En arribar al lloc dels fets, però, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida, a causa de la gravetat de les seves ferides.

La víctima és un home de 65 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre. L'Àrea d'Investigació Criminal de Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació i l'autoritat judicial ha decretat el secret de sumari. Els fets s'han produït a primera hora d'aquest matí en una finca agrícola propietat de la víctima, tot i que no hi vivia. En arribar la policia, els agents hi han trobat la dona de l'home mort i posteriorment se l'han endut a declarar a la comissaria dels Mossos de Tortosa.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta