26 de novembre del 2013

Ricard Maria Carles es manté estable a l'hospital de Tortosa, on va ingressar amb 'crisis epilèptiques'


TORTOSA (Baix Ebre).- El cardenal Ricard Maria Carles es manté estable, conscient i orientat, després que divendres passat hagués d'ingressar al Servei de Neurologia de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per crisis epilèptiques. Segons ha informat l'arquebisbat de Barcelona, el cardenal s'ha mantingut col·laborador i animat, i no presenta dèficits neurològics. A més, amb una medicació pautada, ha deixat de patir més crisis.

L'exbisbe de Tortosa pateix una lesió intracranial com a causant dels símptomes neurològiques. Tot i així, les característiques de la lesió i l'edat de Carles, de 87 anys, limiten les opcions terapèutiques curatives, la qual cosa es tradueix en un pronòstic greu. El cardenal, nascut a València l'any 1926, va ser arquebisbe de Barcelona entre els anys 1990 i 2004 i, anteriorment, havia estat bisbe de Tortosa, entre els anys 1969 i 1990. De fet, el cardenal va tornar a Tortosa on hi ha fixat la seua residència des de fa alguns anys.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta