26 de novembre del 2013

Un tren urbà dinamitzarà la campanya comercial de Nadal a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació Comercial i de Serveis, que agrupa les diferents entitats de comerciants de la ciutat, així com els venedors del Mercat i els restauradors de Plat i Got, ha presentat aquest dimarts la campanya de Nadal i Reis, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat durant aquests dies i afavorir les compres dels clients. Una de les accions consisteix en un trenet que circularà per la ciutat amb la idea de facilitar l'accés dels visitants a la zona comercial, i enllaçarà els aparcaments en superfície gratuïts de Tortosa amb el centre, tot aturant-se a les principals parades de bus.


Els comerciants també han acordat obrir els seus establiments els diumenges i festius 6, 8, 15 i 22 de desembre i el 5 de gener. A més, els divendres 20 de desembre i 3 de gener les botigues no tancaran al migdia. El tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann, i el president de la Federació, Arturo Altadill, han presentat els detalls de la campanya, acompanyats dels representants de les altres entitats de comerciants i restauració. Els usuaris del tren urbà hauran de pagar un euro per viatge, que podran bescanviar-lo per punts si són titulars de la targeta de fidelització del comerç Tortosa+. El trenet estarà operatiu entre el 20 i el 23 de desembre.

Per la seua banda, el president de la Federació ha explicat que aquesta campanya té un doble objectiu: d'una banda, reforçar el comerç durant el període nadalenc, i de l'altra, fidelitzar els clients amb accions comercials que s'aniran produint al llarg de l'any. De la seua banda, Lehmann ha afegit que les iniciatives de la Federació i de les associacions de comerç van en la mateixa línia que les accions que està duent a terme l'Ajuntament per dinamitzar el comerç local, i ha posat d'exemple els fruits que està donant la campanya per obrir comerços al nucli antic.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta