26 de novembre del 2013

CiU vol que l'alcalde d'Alcanar desmenteixi que ha motivat la denúncia sobre presumptes irregularitats

ALCANAR (Montsià).- El grup municipal de CiU a Alcanar exigeix a l'alcalde, Alfons Montserrat (ERC), que desmenteixi públicament que la federació estigui al darrere de la denúncia sobre presumptes irregularitats en una quinzena d'adjudicacions i serveis municipals, que investiga el jutjat número 4 d'Amposta. Una de les regidores de CiU, Tere Lange, ha insistit que la federació no hi té res a veure i ha defensat que la denúncia la va interposar "lliurement" un afiliat a CiU. Després de l'entrada de la policia judicial al consistori canareu per tal de requerir diversa documentació, el batlle va assegurar que el cas era una "maniobra política d'assetjament i de desprestigi personal", que amagava interessos partidistes de l'oposició.

Els regidors de CiU de l'Ajuntament d'Alcanar s'han desmarcat novament aquest dimarts de la denúncia d'un militant de la federació, i han demanat que es "respecti" la llibertat dels ciutadans a exercir els seus drets. "Cap dels tres regidors hem denunciat ningú ni hem animat a fer-ho i, qui ho ha fet, ho ha fet lliurement", ha insistit Lange.

La regidora ha criticat que l'alcalde apuntés directament a CiU de forma "tendenciosa", i proferint acusacions "infundades". A més, ha acusat el govern municipal d'opacitat informativa. "Hem demanat molta informació, i la que hem obtingut ha estat molt limitada i a través d'instàncies a l'alcalde", ha afegit.

"Nosaltres no utilitzem cap mètode brut ni pervers, sinó que confiem en la justícia", ha asseverat. La regidora s'ha mostrat "dolguda" per les acusacions i ha opinat que l'alcalde pretén "desviar l'atenció" de la intervenció policial. "L'Ajuntament ha estat intervingut i, si l'alcalde està tan tranquil i espera passar la prova del cotó, a nosaltres que ens deixi estar", ha reblat.

Via ACN
Imatge CiU Alcanar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta