28 de novembre del 2013

La dona detinguda per la mort a trets del seu marit en una finca del Perelló passa a disposició judicial


EL PERELLÓ (Baix Ebre).- La dona de 61 anys detinguda pels Mossos d'Esquadra per la seua presumpta relació amb la mort a trets del seu marit ha passat aquest dijous a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra han portat la detinguda als Jutjats de Tortosa cap a les onze del matí, on presta declaració davant del titular del número 2, que s'ha fet càrrec del cas. En realitat, no es descarta cap hipòtesi, ni la possibilitat que es puguen produir noves detencions. Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a les vuit del matí, quan diversos veïns van escoltar diversos trets d'escopeta provinents d'una finca d'oliveres abandonada, a la zona alta de la plana del Burgà. Segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, la dona és molt coneguda a Deltebre perquè regentava un negoci de tarot i vidència, i amb el seu marit havia regentat fa poc un bar a l'Aldea, però havien travessat problemes econòmics.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a les vuit del matí, quan diversos veïns van escoltar diversos trets d'escopeta provinents de la finca d'oliveres abandonada propietat de la víctima. La seua parella, que l'acompanyava, va trucar posteriorment al 112 demanant ajuda. Però els serveis d'emergències no va poder fer res per salvar la vida de l'home quan van arribar al lloc dels fets, prop del restaurant Mas d'en Curto, a la zona alta de la plana del Burgà. Experts de la unitat de subsòl del cos van registrar durant la tarda almenys dues cisternes de la finca buscant l'arma homicida, que finalment no va aparèixer.

El titular del jutjat número 2 de Tortosa estava esperant els resultats de l'informe forense sobre l'autòpsia, que va fer-se ahir dimecres al matí, per avançar en la investigació del cas, sota secret de sumari. Tot i la detenció de la parella de la víctima, fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya van aclarir que, de moment, encara es desconeix l'autoria dels fets i no es descarta cap hipòtesi, com que es tracti d'un cas fortuït.

Imatge ACN



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta