29 de novembre del 2013

Roig (PSC) sosté que Bel ha traspassat ‘una línia vermella’ amb l’oposició



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor i secretari d’organització del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat aquest divendres que la decisió dels grups de l’oposició d’abandonar el ple durant el debat de pressupostos va ser totalment sobrevinguda. Roig ha afegit que l’escena no havia estat pactada prèviament, i ha remarcat que el ple d’aquest dijous al vespre havia entrat en una deriva en què l’alcalde, per rebatre les aportacions dels grups de l’oposició al pressupost del 2014, “menyspreava” les intervencions de cadascun dels portaveus. De fet, durant una entrevista a l’informatiu matinal Canal 21 Ebre, el regidor del PSC ha afirmat que Ferran Bel va traspassar “una línia vermella”. Segons Roig, és la primera vegada que l’oposició en bloc abandona el ple de l’Ajuntament de Tortosa i això demostra la “soledat de la majoria absoluta” de CiU.

En la mateixa entrevista, el regidor del PSC ha afirmat que Bel “ha perdut el nord”, i que Tortosa es mereix un alcalde millor. En qualsevol cas, Enric Roig encara no ha deixat clar si pensa presentar-se a les primàries del PSC de Tortosa per ser l’alcaldable a les eleccions municipal del 2015. Roig només ha precisat que les primàries seran durant el mes d’abril del 2014, i ha valorat amb ironia que Bel digués fa uns dies, també amb un to irònic, que ell era el seu candidat per ser el candidat del PSC a l’alcaldia.

1 comentari:

  1. ...las lineas rojas, igual se aproximan o se hacen para mas alla, lo que digo "acoso y derribo"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta