29 de novembre del 2013

‘El desbloqueig del pla parcial Temple Sud és fum’, segons Roig



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat aquest divendres que l’acord per tirar endavant el pla parcial Temple Sud és “una cortina de fum” per tapar la mala gestió del govern municipal dels enderrocs del sector del Garrofer.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha remarcat que el pla Temple Sud no estava bloquejat, i que el conveni urbanístic es va tancar en dos dies i amb precipitació, després de l’ensorrament de les cases al barri de Santa Clara. De la mateixa manera, el regidor del PSC ha lamentat que, amb el nou acord, s’hagin rebaixat els paràmetres de protecció oficial i el nombre d’habitatges nous, mentre que s’ha volgut incrementar la zona comercial. De fet, Roig ha instat el govern municipal a “desbloquejar” també el desenvolupament del pla parcial Portal de Ciutat Sud, on l’Ajuntament de Tortosa no va assolir cap acord amb els propietaris.

7 comentaris:

  1. ...si porque cuando estabais en el poder, vosotros lo hicisteis, la ciudad estaba limpita a mas no poder, y todo iba viento en popa...¡asi por...los...cataplines!... y el señor alcalde de entonces hacia callar a todos por sus cataplines...

    ResponElimina
  2. albertito, et vaig a fer una pregunta per a nota, oco eh ?
    Quants anys fa que governa Ferran Bel i Accenci a Tortosa ? tic,tac,tic,tac,tic,tac........

    ResponElimina
  3. Cucafera: pues que yo mal recuerde, lo fue en la anterior y todo lo que va de esta (legislaturas), ¡tic!,¡tac!,¡tic!,¡tac!,¡tic!,¡tac!... ... ... ... ...

    ResponElimina
  4. Fa molt temps, i fins ara fa poc, s'han inagurat projectes de quan Sabater. Cal pensar que va donar una bona herencia que uns altres ha fet seus els merits, no?

    ResponElimina
  5. Per tant, 6 anys no, albertito ?. Llavors, canviem de diana potser . Per què creus que el van votar a Bel, per fer-ho igual de malament ( segons tu ) de com ho van fer els altres ? Tu que creus ? Això sense tenir en compte que, que jo sàpiga, pel que aprecio per la tele, dels socialistes hi ha un Sabaté però crec que no és el mateix que va ser Alcalde. Potser estigui equivocat, no ho sé. Ja em rectificaràs .

    ResponElimina
  6. ...este señor Sabate no es el mismo, este señor vino de Flix, alli fue alcalde, pero por demas no se nada de el...

    ResponElimina
  7. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta