12 de desembre del 2013

Adéu a Isabel Muñoz, mare de Vidal Fusté i presidenta de l'Associació Va per Tu Vidal


TORTOSA (Baix Ebre).- La presidenta de l’Associació Va per Tu Vidal, Isabel Muñoz Llasat, ha mort aquest aquest dimecres. La mateixa entitat ha informat a través de les xarxes socials de la mort de la mare del jove Vidal Fusté -qui va morir l'estiu del 2011- i dona de Jordi Fusté, músic i membre del Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. De fet, també la pàgina dels Quicos a Facebook ha lamentat la mort de la dona de Jordi Fusté, la qual feia mesos que lluitava contra la seua malaltia. En aquest sentit, les dues pàgines s'han omplert ràpidament de nombrosos missatges de condol i d'ànims a la família i amics de la presidenta de Va per Tu Vidal.  El funeral en memòria d’Isabel Muñoz serà aquest mateix dijous a partir de les dotze del migdia, a la catedral de Tortosa.

La mort d'Isabel Muñoz és un cop molt dur per als membres de l’Associació Va per Tu Vidal, que per aquest cap de setmana han organitzat un acte solidari al velòdrom de Tortosa, en benefici de La Marató de TV3. Com l'any passat -quan l'entitat va recaptar 3.240 euros amb un mosaic de torxes a l'avinguda de la Generalitat- Va per Tu Vidal ha organitzat una encesa massiva de torxes, en aquest cas al velòdrom municipal. L'acte s'emmarca en una sèrie d’activitats esportives, lúdiques i culturals que es faran aquest dissabte i diumenge, durant 24 hores, al velòdrom municipal de la capital del Baix Ebre, per recaptar fons en benefici de La Marató de TV3 que enguany està dedicada a la lluita contra les malalties degeneratives.

Marfanta.com vol expressar el seu condol més sincer a la família i als amics d'Isabel Muñoz, així com als membres de l'entitat Va per Tu Vidal i de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

2 comentaris:

  1. ...Los caminos del Señor, o el Capricho de los dioses del Olimpo o simplemente El Destino..., es verdaderamente una incognita...

    ResponElimina
  2. Bon viatge Isa! Jordi, el meu condol!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta