9 de desembre del 2013

Detingut a l'Ametlla de Mar per denunciar falsament un robatori a casa per cobrar de l'asseguradora



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Mossos d'Esquadra van detenir el 30 de novembre un veí de l'Ametlla de Mar de 54 anys, com a presumpte autor d'una simulació de delicte i d'un delicte d'estafa. A finals de juliol, els mossos van rebre una denúncia per un robatori amb força en una casa d'una urbanització de l'Ametlla de Mar. Segons la denúncia, uns lladres van saltar la tanca perimetral i van accedir a l'habitatge per una finestra que es trobava ajustada. Un cop dins, van sostreure 600 euros, un ordinador portàtil i un telèfon d'alta gamma.

Però durant la investigació policial es van detectar uns indicis que feien dubtar de la veracitat de la denúncia. Posteriorment, es van confirmar les sospites en constatar que el telèfon mòbil -que constava com a sostret- havia estat venut per la presumpta víctima mitjançant un portal de compravenda a Internet. A banda de la simulació de delicte també se l'imputa un delicte d'estafa, perquè havia tramitat l'assegurança de la llar per cobrar una indemnització econòmica pel suposat robatori. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siga requerit.

Via ACN
Imatge Street View de Google Maps

1 comentari:

  1. ...ji,ji,ji..., los hay que no son mas tontainas porque no se entrenan...¿verdad Guti?...¡por cierto!..., aun no me has contestado aquello que te pregunte sobre "los mosquitos TIGRE",,,

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta