9 de desembre del 2013

Foment adjudica obres de millora a la carretera N-235 a l'Aldea i a l'N-340 entre Alcanar i Vila-seca



L'ALDEA (Baix Ebre).- El Ministeri de Foment ha anunciat aquest dilluns l'adjudicació d'obres de conservació i millora en quatre carreteres de la demarcació de Tarragona, per valor de 5,2 milions d'euros. En aquest sentit, els projectes que afecten les Terres de l'Ebre són la renovació de la carretera N-340 entre Alcanar i Vila-seca, i la millora de la carretera N-235 del quilòmetre 10,9 al 13,1, al Baix Ebre. L'N-235 és el tram de carretera que uneix la rotonda d'accés a l'autopista AP-7, en acabar l'autovia C-42 entre Tortosa i l'Aldea, amb l'accés a aquesta darrera població del Baix Ebre a l'enllaç amb l'antiga travessera de l'N-340.

D'altra banda, els treballs de Foment també beneficaran l'N-340a i l'A-7 en un tram de trenta quilòmetres del 1.121 al 1.151 de l'Hospitalet de l'Infant a Vila-seca. Les obres comportaran el manteniment dels elements de la carretera i les instal·lacions d'enllumenat, reparació de la senyalització variable i semàfors, a banda de realitzar treballs de desbrossament, reasfaltat parcial de trams, i neteja de cunetes de les quatre carreteres de l'Estat al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Imatge Street View de Google Maps

1 comentari:

  1. ...total para que callemos nos hacen eso y señora ministra para el desdoblamiento de carretera y la autovia...¿para cuando? (tal vez para el 2018-19)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta