8 de desembre del 2013

'Gràcies, Lluís!', article de Felip Monclús Arasa


Avui us escric per donar les gràcies a una persona que ja no està entre nosaltres. Lluís Algueró ens va deixar el passat dimarts, però no ens ha deixat només un sentiment de buidor la seva absència, sinó també un sentiment de felicitat haver-lo conegut. Va ser un home tenaç i treballador. Capaç d’enrolar-se en mil i un projectes que el motivessin, des de la meteorologia fins a la política, passant per la fotografia. Treballador constant, humil i ferm. Ha estat un exemple.

La seva vida, que es va estroncar als 43 anys, va portar-lo a incorporar-se a l’activisme polític des d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tortosa. Molts creuen que la política és un camí per fer diners o “progressar”. Lluís era l’exemple d’aquells que treballen per un ideal, la independència de Catalunya, des de la discreció. Sempre amb un somriure a la cara, sempre aportant energia positiva, sempre pensant amb la resta. Sempre com un militant de base més. Lamentablement, Lluís, no ha pogut ser! No has pogut veure el teu país lliure! Però des d’allà on estiguis, possiblement enmig de núvols, estic segur que segueixes agafant la bandera i la càmera per immortalitzar el moment que s’apropa!

Tu, però, ens vas donar una gran lliçó d’independència! Quan et van informar que t’havien trobat en el teu cos un mal que et podia lligar com cadenes d’acer a la mort, vas saber viure amb optimisme la vida. Vas seguir treballant pels altres amb il·lusió i alegria. Mai cap lament, mai cap queixa, mai mal humor. Lluís, només et puc dir que has deixat petjada en aquesta terra! Petjada positiva!

Felip Monclús i Arasa
és president d’ERC Tortosa 


1 comentari:

  1. Felip, moltes felicitats per un article tant sincer i real.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta