28 de gener del 2014

Campanya viral del PSC de Tortosa per retallar la zona blava del Temple i Ferreries


TORTOSA (Baix Ebre).- Els cotxes d'alguns carrers del barri de Ferreries han aparegut aquest dimarts al matí amb uns fullets del PSC de Tortosa, que ha iniciat una campanya perquè els ciutadans col·laboren en la seua reivindicació per anular l'ampliació de la zona blava. En el full es reclama que es tregui la nova zona blava del barri del Temple i també l'ampliació dels horaris de tarda i dissabtes a Ferreries, que el govern de Ferran Bel va aprovar quan va adjudicar el contracte de gestió dels parquímetres a Quatuor, la mateixa agrupació d'empreses que havia de construir el complex d'aigües i els pàrquings de la plaça Joaquim Bau i de la plaça Mossèn Sol, al barri del Rastre. En concret, el PSC demana a la ciutadania que col·loqui el full de forma ben visible als cotxes, i que signi perquè l'alcalde escolti la seua petició.

"L'ampliació de la zona blava ha estat un fracàs. No la utilitza ningú"; "Estem en un mal moment econòmic per haver de pagar més"; "No s'ha dinamitzat el comerç de la zona sinó que se l'ha perjudicat" i "Hi ha altres alternatives com les zones verdes per a residents" són les frases que es poden llegir en els fulls. De fet, un dels carrers de Ferreries 'empaperats' amb la campanya viral del PSC ha estat el carrer Paüls, on justament hi ha el magatzem de l'empresa que fins ara gestionava els parquímetres. Després de la resolució del contracte amb Quatuor, el govern de CiU ha afirmat que la zona blava serà gestionada temporalment pel mateix Ajuntament, a través de l'empresa municipal Gumtsa.

4 comentaris:

  1. ai,ai,aiii, q crec q els socialistes han infringit la llei de civisme...

    ResponElimina
  2. No ho sé, Kaesar, però l'actual equip de govern de Tortosa, tots de CiU, s'estan lluInt ...
    zona blava, piscines, campanya de cotxes a les voreres, etc., etc. ...

    ResponElimina
  3. A mi me va de cine la zona blava. On abans no podies aparcar, ara tens un munt de lloc. Això sí, ficant una monedeta a la maquina tragaperres.
    Siré ludopata?

    ResponElimina
  4. ...eso que hacen los socialistas, es oportunismo barato, morder y morder, ¿haber que sacaran?los de CiU, no son mas tontos porque no se entrenan, o por lo menos eso es lo que demuestran..., menos mal que por lo menos arreglan algunas calles de la ciudad, si bien lo que hacen en Remolins es un gasto innecesario, que hagan instalaciones de tuberias, bien, pero todo alquitranado ya es demasiado gasto, con tapar baches ya es suficiente, por este dinero hacer mas agujeros para que se marchen los grandes lagos urbanos cuando llueve, por diferentes puntos de la ciudad...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta