30 de gener del 2014

El grup d'ERC a Deltebre fa costat a Aspa i desafia CiU a acudir als tribunals




DELTEBRE (Baix Ebre).- El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Deltebre i primer tinent d'alcalde, Gervasi Aspa, ha explicat aquest dijous que la seua cartera com a regidor de Gestió i Planificació Territorial serà assumida pel també republicà Rogelio Tomàs. Aspa ha comparegut amb el suport del grup municipal d'ERC, a la seu del partit a Tortosa, com a rèplica a la compareixença d'aquesta setmana del portaveu de CiU, Lluís Soler, que li va tornar a demanar responsabilitats per la polèmica adquisició d'uns terrenys al Molí dels Mirons. En la mateixa línia, Tomàs ha instat Soler a anar al jutjat "si té alguna cosa a denunciar". "I si és una qüestió d'ètica i moral, el poble ho jutjarà quan sigui el moment", ha finalitzat.

Com ja va fer la setmana passada en una entrevista a Canal 21 Ebre, Aspa ha reiterat la legalitat i la transparència en l'operació de compra d'aquesta finca. De fet, ha insistit en què ha demanat a l'alcalde, el socialista José Emilio Bertomeu, que el nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) no inclogui cap tipus de requalificació per als terrenys adquirits. Aspa ha assegurat que ha pres aquesta decisió "per donar tranquil·litat a la ciutadania". "No vull que una cosa d'aquest tipus pugui torpedinar l'acció del govern i el treball dels regidors", ha afegit. El regidor republicà també ha explicat que, a més de renunciar a la seua cartera, no participarà en cap trobada tècnica o política sobre el nou POUM.

L'exalcalde de Deltebre ha denunciat una campanya organitzada per CiU basada en el "difama que alguna cosa en queda, i menteix que al final potser semblarà una veritat". Amb contundència, Aspa ha afirmat que "s'ha acabat el bròquil" i s'ha adreçat al també president del Consell Comarcal del Baix Ebre, tot recomanant-li que miri "dins del seu propi partit", i ha tornat a denunciar que un regidor de CiU té "construccions totalment il·legals en zona PEIN". "A partir d'ara anirem denunciant casos com aquest, i llavors veurem si la seva ètica i moral és només aplicable per als altres o també per a ells", ha reblat Aspa.

Via ACN
Imatge ERC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta