21 de gener del 2014

El PSC arracona Núria Ventura, Joan Ignasi Elena i Marina Geli, però evita la seua expulsió


BARCELONA.- La direcció del grup parlamentari del PSC ha decidit aquest dimarts suspendre de tots els seus càrrecs dins del grup els diputats Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura, per haver trencat la disciplina de vot en la votació de dijous per demanar al govern espanyol el traspàs a la Generalitat de la competència per poder celebrar la consulta. La direcció del grup ha evitat, així, l'expulsió dels tres diputats, que a partir d'ara no tindran càrrecs, per exemple, en comissions parlamentàries. Aquesta decisió arriba un dia després que Elena, Geli i Ventura fossin suspesos cautelarment dels seus càrrecs orgànics al partit per decisió de la Comissió de Garanties.

Ventura, Geli i Elena seran apartats dels seus càrrecs en les comissions parlamentàries. Elena deixarà de ser portaveu del PSC a la comissió de Cultura, Geli deixarà la comissió de Salut, i Ventura haurà d'abandonar els seus llocs en les comissions d'Infància i la de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Una mesura que, en realitat, és cautelar, a l'espera que la comissió de garanties del PSC resolgui si són expulsats o no de les files socialistes. La decisió s'ha adoptat en una reunió de menys d'una hora al mateix edifici del Parlament, que ha estat presidida pel primer secretari del PSC, Pere Navarro. Així, encara que la possibilitat d'expulsar els tres diputats estava al damunt la taula, la direcció socialista ha preferit aplicar un càstig provisional. I és que si expulsava Elena, Geli i Ventura, el PSC corria el risc de quedar com a quarta força al Parlament.

Via ACN i El Periódico de Catalunya
Imatge PSC Ulldecona

1 comentari:

  1. ...y que tambien se han olido la movida que se les caia encima, ahora dentro de poco, les diran "sed buenos chicos y no lo hagais mas", pero hay una cosa cierta, la mayoria de los "mandamases" del socialismo catalan son todo unos "botifles", solo quieren de Catalunya, LA PAGA...por lo tanto...¡ya estais retrataditos!..., la Historia os juzgara (si no lo estais)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta