27 de gener del 2014

La junta directiva del Tortosa crida els socis per convocar eleccions a la presidència


TORTOSA (Baix Ebre).- La junta directiva del Club Deportiu Tortosa ha decidit iniciar el procés que marquen els estatuts de l'entitat, de cara a substituir l'actual equip directiu i elegir nou president. Per aquest motiu, els socis seran convocats a una assemblea extraordinària el proper 21 de febrer amb quatre punts a l'ordre del dia: lectura i aprovació de l'acta anterior, dimissió de l'actual junta directiva i constitució de la junta gestora, convocatòria del procés electoral, i precs i preguntes. El Club Deportiu Tortosa travessa una certa inestabilitat institucional des del juliol del 2013, quan Ximo Rambla va fer pública la seua renúncia com a president de l'entitat.

La junta directiva, malgrat la possibilitat de poder finalitzar l'actual temporada, ha cregut convenient avançar el canvi directiu pensant que els nous mandataris puguin posar en marxa amb temps el seu projecte de cara a la propera temporada. Els actuals directius garanteixen que el club no quedarà buit de poder durant el període de convocatòria d'eleccions, perquè seran ells mateixos, si així ho reafirma l'assemblea, els que actuaran com a junta gestora durant tot aquest temps, esperant que puguin sumar-se altres nous socis en aquest transitori grup de treball fins la proclamació de la nova junta directiva.

Imatge CD Tortosa


1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta