30 de gener del 2014

La Sénia rebaixa l’atur i anuncia dues noves empreses, a l'espera de tancar els acords amb Ikea i BCN World



LA SÉNIA (Montsià).- L’alcaldessa de la Sénia, Marutxi Ballester, ha anunciat aquest dijous la implantació de dues noves empreses en el seu municipi, que ajudaran a crear més ocupació per seguir reduint la taxa d’atur de la població, una de les més castigades per la crisi a les Terres de l’Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ballester ha explicat que es tracta d’una empresa de fruites i d’una altra indústria del sector del moble, que ja està començant a notar una certa reactivació de l’economia. De fet, l’alcaldessa de la Sénia ha afegit que vuit empreses del poble van participar durant el cap de setmana en una fira del sector a Saragossa, i que les sensacions són bones; en part, gràcies a les exportacions. Ballester també ha afegit que durant l’últim mes 35 persones de la Sénia han trobat feina. També ha dit que ha baixat la demanda d’ocupació a 800 sol·licitants, amb unes 650 persones que cobren la prestació d’atur.

En la mateixa entrevista, l’alcaldessa de la Sénia ha detallat que volen aprofitar el pressupost municipal del 2014, que hauria d’aprovar-se a finals de febrer, per contractar persones desocupades a través de plans de col·laboració social. A més, també intentaran adjudicar les obres i projectes municipals a les empreses de la Sénia. Amb tot, l’alcaldessa ha insistit que continua fent falta un pla de xoc per acabar de reactivar el sector del moble, un dels més tocats del territori a causa de la crisi econòmica.

D’altra banda, Ballester ha destacar els darrers avenços per a la posada en funcionament de la planta de biomassa, que permetrà crear uns 30 llocs de treball i atraure empreses auxiliars. A més, l’alcaldessa de la Sénia s’ha mostrat molt confiada en què el sector del moble puga tancar els seus acords de col·laboració amb Ikea i també amb el complex BCN World.// GUSTAU MORENO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta