31 de gener del 2014

L’Ametlla de Mar confirma la construcció de dos hotels a Tres Cales i a Bon Capó



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha confirmat aquest divendres els avenços dels dos projectes hotelers que el seu municipi té al damunt de la taula. D’una banda, el nou hotel de quatre estrelles que s’ha de construir a la urbanització de Tres Cales; i de l’altra, l’ampliació de l’actual hotel Ametlla de Mar, que fins i tot podria “evolucionar millor” i convertir-se en un nova implantació hotelera a la zona de Bon Capó. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de l’Ametlla de Mar ha afirmat que el projecte de l’hotel de Tres Cales està a punt de superar els tràmits per l’afectació sobre la zona marítimo-terrestre. Així, des de l’Ajuntament confien que les obres puguen començar durant el 2014.

D’altra banda, Martí ha avançat que l’Ametlla de Mar i el Saló del Còmic i del Manga de Barcelona han decidit tirar endavant les jornades Mangatun, per promocionar conjuntament la gastronomia de la tonyina roja, les Terres de l’Ebre i la cultura japonesa. Això seria durant el mes de maig.

Finalment, Martí també ha repassat l’actualitat del seu municipi i ha assenyalat que durant el primer trimestre d’enguany han de començar les obres de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra. De fet, la Generalitat anunciarà en breu l’adjudicació dels treballs. Altres obres importants que començaran a la Cala durant els propers mesos són la nova carretera d’accés sud, amb el suport de la Diputació i dintre del pla PENTA; i també el pont de Tres Cales, en col·laboració amb el BBVA, que és el propietari dels terrenys. // GUSTAU MORENO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta