14 de febrer del 2014

Aigües de Tortosa renova la xarxa d'abastament en diversos carrers del raval de Sant Llàtzer




TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa mixta Aigües de Tortosa treballa en la renovació de la xarxa d’aigua potable de diversos carrers del Raval de Sant Llatzer, tot seguint les directrius marcades en el seu Pla Director d’abastament. Segons l'Ajuntament, s'està actuant als carrers Mataró, Sabadell i Manresa, amb una renovació de canonada de 200 metres i 50 escomeses, que ens els propers dies s’estendrà als carrers adjacents per deixar tot el sector en òptimes condicions de funcionament. L'alcalde i president d'Aigües de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, i del regidor de barri, Alfredo Ferré, hi han fet aquest divendres al matí una visita d'obres.

Les obres consisteixen en la renovació de les obsoletes instal·lacions actuals de fibrociment, que es canvien per unes de polietilè d’alta densitat de major diàmetre. També s'instal·len hidrants en els llocs convenients. Amb una inversió propera als 30.000 euros, Aigües de Tortosa pretén millorar d'aquesta manera el rendiment hidràulic d’aquest sector, i dotar de més garantia de subministrament als seus abonats. L'alcalde ha explicat que, amb aquesta actuació, l'estalvi d'aigua setmanal és de 264 metres cúbics. Al marge d'aquestes obres, en aquest mateix àmbit l'Ajuntament ha restaurat el pou situat al carrer Lloret, un espai singular del barri.


 Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta