26 de febrer del 2014

Boronat esgotarà el mandat a l’alcaldia, tot i no repetir com a candidat de CiU a Santa Bàrbara


SANTA BÀRBARA (Montsià).-L’alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, ha afirmat aquest dimecres que esgotarà l’actual mandat, tot i que fa unes setmanes anunciés que no repetirà com candidat de CiU a les eleccions municipals del 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Boronat ha recordat que porta 20 anys a l’Ajuntament i els darrers vuit anys com a alcalde. Per tant, considera que és necessari girar full, dir adéu a la política municipal, i renovar el projecte de CiU a Santa Bàrbara. Així, l’alcalde ha volgut destacar la feina que està fent el futur candidat de CiU, el regidor Alfred Blanch, qui ha tirat endavant projectes importants com la reforma de les instal·lacions esportives o l’ampliació de l’escola Jaume Balmes. Però Boronat ha afegit que no tenen previst provocar un relleu a l’alcaldia abans del final del mandat, i que el seu compromís és esgotar els quatre anys i permetre que el veïnat puga triar el nou alcalde de Santa Bàrbara.

De fet, Boronat ha deixat clar que la seua voluntat és deixar completament la vida política municipal. Això sí, abans de plegar voldria tirar endavant dos projectes fonamentals per a Santa Bàrbara com són la urbanització del carrer Victòria, per evitar les futures inundacions del barranc que travessa la població, i la reforma de l’edifici de l’Ajuntament. Segons l’alcalde, les primeres dues fases de la canalització del barranc del Pelós començaran aquest 2014, i la rehabilitació de l’ajuntament ja té garantida una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Finalment, l’alcalde planer ha destacat que Santa Bàrbara ha pogut tirar endavant, aquest principi d’any, tant la posada en funcionament del Centre Municipal de Serveis Públics com l’ampliació de l’escola Jaume Balmes. Dos projectes en què ha estat necessària la implicació econòmica del consistori. Boronat ha destacat que les arques municipals estan sanejades, i que això també els permet tirar endavant obres que generen ocupació al municipi, com ara l’arranjament del passeig de les Escoles o la creació del parc de la Independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta