26 de febrer del 2014

Crida de l'alcalde de Santa Bàrbara al territori per 'fer costat al Xerta-Sénia i fer que funcioni’



SANTA BÀRBARA (Montsià).- L’alcalde de Santa Bàrbara ha afirmat aquest dimecres que confia en què el Departament d’Agricultura acabarà fent costat als pagesos del Baix Ebre i el Montsià, a l’hora de costejar els tractaments contra la plaga de la mosca de l’oliva. Jordi Boronat ha recordat que Agricultura, al marge del partit que ha governat el país, sempre ha donat suport a la pagesia. A més, en la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de Santa Bàrbara ha valorat molt positivament el nou pla director dels masets i casetes de camp a les Terres de l’Ebre. Finalment, també ha defensat la posada en funcionament del canal de Xerta-Sénia, i ha fet una crida a les institucions del territori perquè reclamin l’aprofitament de la concessió d’aquest regadiu. Segons Boronat, cal fer costat al Xerta-Sénia i fer que funcioni, ja que ajudarà a estabilitzar la collita de cítrics i d’olives a l’interior del Baix Ebre i del Montsià.

1 comentari:

  1. Este home és futuròleg o molt afí als governs que han malbaratat els diners de tots els catalans fent infraestructures que ningú pot emprar per lo cares i de baixa qualitat que son.
    Pagar aigua salada i carregada de tota mena de deixalles químiques, com detecta el CSIC cada any que passa. Com no sigue que les oliveres necessiten "aspirines" ja em direu qui dona el seu pou a canvi de pagar cada litre que empra al preu que posen a Barcelona.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta