27 de febrer del 2014

La patronal de l'Ebre aprofita la visita de Gay de Montellà per reclamar l'autovia A7 i l'alta velocitat a l'Aldea


TORTOSA (Baix Ebre).- Els empresaris de les Terres de l’Ebre han reclamat aquest dijous la millora de les infraestructures, perquè això puga generar més llocs de treball al territori. L’Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE) ha trencat el seu silenci i ha aprofitat una visita del president de la patronal Foment del Treball per tornar a reivindicar el tram de l’autovia A7 al seu pas per les Terres de l’Ebre, així com l’aturada dels trens d’alta velocitat a l’estació de l’Aldea.

El president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, s'ha reunit aquest dijous amb la junta de govern de l’AECE. En la reunió s'han posat al damunt de la taula les mancances que arrosseguen les Terres de l’Ebre en l'àmbit de les infraestruecutres. Així, els empresaris han constatat que els preocupa la connexió amb l’alta velocitat del corredor del Mediterrani, i que els trens ràpids s’aturen a l’Aldea. De fet, Gay de Montellà ha afirmat que Tortosa i les Terres de l’Ebre han de quedar connectades amb els grans mercats d’Europa, però també amb els mercats emergents que s’estan configurant a l’Àfrica. Els empresaris també han tornat a reclamar la construcció del tram de l’autovia A7 a les Terres de l’Ebre.

Imatge Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. No se xq tanta tonteria, si despues comencen les queixes q" si x aqui no, q hi ha altres alternatives, q es un atemptat ecologic, q si se banyara la carretera quan plogue, bla bla bla....".

    ResponElimina
  2. ...a Barcelona no hacen pasos tipo puentes?..., pues por aqui tambien puede hacerse, y en paz todos..., que con ese sistema se tardara 5 años mas, en tener estas infraestructuras, bueno como hemos pasado ya tanto tiempo sin ellas...5 años no nos matara...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta