27 de febrer del 2014

La negocació de la UE Rapitenca amb un grup inversor queda en suspens i ajornen l'assemblea


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- La Unió Esportiva Rapitenca ha decidit ajornar l'assemblea extraordinària de socis que incialment s'havia convocat per aquest divendres. En declaracions a Canal 21 Ebre, el president del club, Ramon Muñoz, ha anunciat aquest dijous que les clàusules del precontracte que el grup inversor va fer arribar a la Rapitenca mostraven alguns punts que el club veu "molt complicat d'acceptar" per tirar endavant la futura ciutat esportiva. I és que el president de la Rapitenca ha confirmat les informacions que apunten que el grup inversor està liderat per en una persona de "dubtosa reputació", que ja ha viscut experiències problemàtiques en altres clubs espanyols, com en el casos del Premià, l'Orihuela, l'Algeciras i La Estrella. Muñoz ha apuntat que s'han mostrat "recelosos" de les seves intencions, i ha sentenciat que l'última paraula la tindrà el soci.

Via Canal 21 Ebre (Judit Brú)

1 comentari:

  1. Pos la cosa esta clara. No vull cap mal a la Rapitenca, pero jo no ho acceptaria. Com se diu allo? La avaricia trenca lo cac?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta