28 de febrer del 2014

Laia Ortiz (ICV): 'Arias Cañete és un temerari i no pot seguir davant de Medi Ambient'


BARCELONA.- La diputada d'ICV al Congrés dels Diputats, Laia Ortiz, i la diputada d'ICV-EUiA al Parlament, Hortènsia Grau, han anunciat que la formació ecosocialista portarà el nou Pla de la Conca de l'Ebre a la Comissió Europea. Des d'ICV asseguren que el nou pla va en contra de la Directiva marc de l'aigua i en contra del territori, i també que s'ha fet sense el diàleg amb els grups parlamentaris al Congrés. Per Hortènsia Grau, "és esperpèntic que el Pla de Conca es faci en contra de la sostenibilitat dels rius", i que es prioritzin els interessos particulars per sobre la defensa de la vida al Delta i del mateix riu.

D'aquesta manera, la diputada d'ICV-EUiA ha explicat que el Pla "contempla uns cabals ecològics totalment insuficients que van contra al Directiva Europea d'Aigua i no han fet ni cas de la proposta feta per la mateixa Conferència Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) i l'Agencia Catalana de l'Aigua (ACA) l'any 2008, així com tampoc la proposta de la Comissió de Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre". Ortiz ha advertit que "el PP està posant en risc la vida dels rius i del Delta amb la seva aposta per la mercantilització dels recursos hídrics". "El ministre Arias Cañete és un temerari i no pot seguir al capdavant del ministeri de Medi Ambient", ha assegurat Ortiz, que considera que "totes les decisions preses en aquests dos anys atempten contra la sostenibilitat i el territori", ha sentenciat.

Imatge ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta