27 de febrer del 2014

Presenten la segona edició del Tortosa English Festival, carregada de novetats per a totes les edats



TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa serà l'escenari, del 14 al 16 de març, de la segona edició del Tortosa English Festival, un esdeveniment amb el qual es vol aportar un millor coneixement de l'anglès a les Terres de l'Ebre. Dins del certamen hi ha diferents activitats destinadess a xiquets i adults, que busquen que els participants aprenguin i millorin l'anglès. El festival és obert a la participació de tothom. Organitzat per la Tortosa English Festival Association, el festival repetirà l'Inter School Debate, amb la participació dels centres docents de la ciutat, però al campus de les Terres de l'Ebre.

Una altra novetat destacada és l'English Afternoon High Tea & Chat a la pastisseria Peralta, amb converses entre estudiants d'anglès i nadius, i també la Family Entertainment Show a la Cripta de la reparació, amb activitats lúdiques on hi podran participar pares i fills. També cal destacar el Car Boot Sale, una activitat força arrelada al Regne Unit que consisteix en posar al maleter del cotxe tot allò que tingues per casa i que no necessites o no utilitzes, i anar fins a l'Auditori Felip Pedrell per vendre-les a la gent que les vulgui.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta