27 de febrer del 2014

La PAH Ebre evita l'obertura de Catalunya Caixa a Tortosa per rebutjar l'estratègia de denúncies de l'entitat


TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) de les Terres de l'Ebre ha realitzat aquest dijous al matí una acció de protesta contra l'oficina de Catalunya Caixa de la Plaça d'Alfons XII a Tortosa, tot evitant l'obertura de la sucursal. Segons la PAH, l'acció és una resposta a les denúncies interposades per l'entitat contra quatre membres de la PAH Tarragona el passat 4 de desembre, "mentre intentaven buscar un apropament al diàleg amb l'entitat, per tal de solucionar els casos més urgents".


La PAH Terres de l'Ebre, juntament amb altres plataformes de les comarques de la província de Tarragona s'ha volgut solidaritzar amb les accions que PAH Tarragona està duen a terme des del passat divendres, 21 de febrer, i fins que Caixa Catalunya retire les quatre denúncies. "Reiterem que estes accions continuaran de forma indefinida a totes les oficines de Catalunya Caixa de la província, fins que se solucioni el problema", han advertit.

També han recordat que actualment la PAH Terres de l'Ebre compta amb set casos de famílies afectades per aquesta mateixa entitat, i que es troben "en un moment de bloqueig en les negociacions". Segons han dit, el director de recuperacions de Catalunya Caixa es nega a negociar amb la PAH. "A més a més, Catalunya Caixa té previst durant este mes de març tancar pràcticament totes les oficines dels municipis petits de les Terres de l'Ebre, fet que agreujarà encara més la situació de les afectades, que hauran de desplaçar-se de les seves poblacions si volen ser ateses", han conclòs.

Imatge PAH Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta