26 de febrer del 2014

Les urgències de la Clínica Terres de l'Ebre, entre les més ben valorades de Catalunya


TORTOSA (Baix Ebre).-  La Clínica Terres de l’Ebre, l’antiga Aliança de Tortosa, ha quedat més ben posicionada que la mitjana dels centres catalans en tots i cadascun dels 31 ítems valorats pels usuaris en l’enquesta que el CatSalut fa anualment entre els hospitals de Catalunya. Aquests 31 ítems inclouen conceptes com ara la comoditat i condicions, el temps d’espera i de visita, el tracte personal dels professionals, la informació rebuda pels usuaris i els familiars, la intimitat, l'organització i la resolució del problema. Destaquen especialment les xifres quant al temps d’espera fins veure el metge i el temps total a urgències, amb un resultat que supera la mitjana de Catalunya per més de 20 punts de diferència en el percentatge de satisfacció.

A més, altres ítems amb resultat estadísticament significatiu superior a la mitjana catalana són l’organització del servei d’urgències, la possibilitat d’estar amb els acompanyants, i si l'usuari va rebre la informació que necessitava de la seua malaltia. La valoració global dels usuaris del servei d’urgències de la Clínica Terres de l'Ebre és de 8,09 sobre 10, sent la mitjana dels hospitals catalans de 7,64. A més, un 84,5% dels usuaris tornaria a aquest servei d’urgències, sent la mitjana de Catalunya del 83%. La Clínica Terres de l’Ebre es va incorporar al Grup Sagessa el gener de 2013, un cop que va ser adquirida per l'Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta