26 de febrer del 2014

En llibertat amb càrrecs un veí de l'Aldea enxampat venent cocaïna en un bar de Tortosa


L'ALDEA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimecres que el passat 20 de febrer van detenir un veí de l'Aldea, de 41 anys i nacionalitat colombiana, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Agents de paisà el van veure cap a un quart d'una de la matinada sortint d'un cotxe i entrant en un bar de Tortosa d'una manera que els policies van identificar com habitual en l'àmbit de la compra i venda de droga a petita escala. Quan l'home va marxar del bar, el van seguir i el van aturar. A dins del cotxe hi havia 28 embolcalls amb 45 grams de cocaïna i 320 euros en metàl·lic, per la qual cosa se'l va detenir.

Després, també es va inspeccionar el bar i es va multar el responsable per permetre el consum d'estupefaents. En aquesta segona part de l'operatiu, els Mossos van comptar amb el suport de la Policia Local de Tortosa. En el transcurs de la inspecció els agents van localitzar a l'interior del local nou embolcalls de cocaïna a banda de comprovar que es tolerava el consum d'estupefaents. Els agents van denunciar el titular de l'establiment per diverses infraccions administratives.

D'altra banda, pel que fa al detingut per venda de drogues, la policia indica que l'individu va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa el 21 de febrer, i que després de prestar declaració el jutge va decretar que quedés en llibertat amb càrrecs.

Via ACN

2 comentaris:

  1. Swmpre los fiquen en llibertat. Ho sento molt. Pero jo no entenc esta paraula en lo mon dels delinquents.

    ResponElimina
  2. ...segun el delito cometido o pasan a prision o los sueltan con cargos, pero siempre tienen que estar a disposicion de las autoridades, y si los enchampan con otro delito, se les junta todo y van al trull, ademas les saldra un juicio y entonces tendran una condena, es decir una vez lo cogen ¡la tienen clara!...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta