16 de març del 2014

El Pinell de Brai, primer ajuntament de l'Ebre contra la reforma de l'avortament


PINELL DE BRAI (Terra Alta).- L'Ajuntament del Pinell de Brai ha estat el primer de les Terres de l'Ebre en aprovar la moció del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) en contra de la llei de l'avortament que vol aprovar el govern de l'Estat. El ple municipal celebrat el passat dijous, 13 de març, va aprovar el text per unanimitat de totes les forces polítiques amb representació al consistori: PSC-PM, CiU i ERC. En aquest cas, el text no es va presentar com una moció popular -tal i com es pretén fer en altres municipis del territori-, sinó que va ser un dels regidors de PM que va decidir portar-la a debat i posterior votació.

Així, des del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la CUP Ebre es valora molt positivament aquesta primera aprovació, i s'han volgut mostrar esperançades que així siga també en molts altres municipis del territori. "Recordem que, de moment, a Tortosa se segueixen recollint signatures per presentar la moció popular a l'Ajuntament en les properes setmanes, mentre que a Amposta i Deltebre ja s'ha presentat als respectius consistoris en forma d'instància", han conclòs a través d'un comunicat.




Imatge Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta