3 de març del 2014

Els Mossos enxampen 'in fraganti' dos lladres d'Amposta que ja havien detingut 19 dies abans


AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dilluns de la detenció de dos veïns d'Amposta, de 34 i 21 anys, com a presumptes autors de tres robatoris amb força en grau de temptativa a comerços de la població. La detenció es va produir després que els agents els localitzessin quan intentaven forçar la porta d'un establiment del carrer Sant Antoni el passat 24 de febrer. La recerca, iniciada després de l'avís de testimonis i la descripció facilitada, va permetre localitzar-los 'in fraganti'. Però es dóna la circumstància que els Mossos ja havien detingut els mateixos dos homes el passat 5 de febrer pels robatoris amb força a dos empreses i en segones residències de la Sénia i d'Amposta.

Avisats per ciutadans, una patrulla dels Mossos va acudir la matinada del 24 de febrer a un comerç de l'avinguda Alcalde Palau on havien vist els dos homes forçant la porta d'un comerç. Els agents, després de comprovar que, tot i els danys a la porta, no havien pogut accedir a l'interior, van començar a buscar als responsables dels fets. En el moment de la detenció se'ls va intervenir diverses eines utilitzades per forçar les portes dels comerços. Hores després, el propietari d'un altre comerç del carrer Sant Nicolau d'Amposta va denunciar el forçament de la porta del seu establiment en el transcurs de la mateixa matinada, sense que els autors haguessin accedit a l'interior.

Els agents van comprovar que aquest comerç es trobava ubicat en una zona propera als dos anteriors i presentava el mateix tipus de marques de forçament a la porta. Per aquest motiu, també es va imputar als dos detinguts aquest tercer robatori. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta el passat 25 de febrer, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Via ACN

1 comentari:

  1. Veeu? Això passa per soltar-los i no foter-lis un bon escarment! Después critiqueu los meus metodes, però... Ay, si jo manés!!! Que bé viuríem tots.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta