2 de març del 2014

L'aprovació del nou pla de conca de l'Ebre dispara el seguiment de la PDE a les xarxes socials


TORTOSA (Baix Ebre).- L'aprovació del nou pla hidrològic de la conca de l'Ebre, per part del Consell de Ministres de divendres passat, ha disparat el seguiment de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) a les xarxes socials. Si divendres al matí, abans de confirmar-se la notícia, el moviment social sumava 3.950 seguidors al seu compte de Twitter, aquest diumenge a la nit ja hi ha almenys 6.885 seguidors de la PDE en aquesta xarxa social. De fet, en menys de 48 hores, segons els càlculs de la PDE, s'ha registrat un increment del 70% en el nombre de seguidors. A més, hi havia piulades amb més de 50 retuits, i la quantitat de gent escrivint a Twitter amb el hashtag #loriuesvida o bé amb la citació @pde també ha sorprès el moviment social. "Hi ha missatges de suport de gairebé tot arreu", ha volgut destacar Brian Cutts, un dels community mannager de la PDE.

Un d'aquests missatges de suport ha estat el de la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ACN), la xertolina Carme Forcadell. "Vaig ser amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre manifestant-me a Barcelona, València, Madrid, Mallorca, Brussel·les. Ara també tot el meu suport", piulava Forcadell. Quant als seguidors, els missatges emesos per la PDE han rebut retuits per algunes cares conegudes com l'escriptor Quim Monzó o els actors Toni Albà i Fermí Fernández, entre d'altres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta