25 de març del 2014

La Cala Gestió ja ha tret a concurs el nou contracte de l'entitat municipal i del seu gerent


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’entitat pública empresarial La Cala Gestió ja ha tret a concurs públic el nou contracte de serveis d’assistència tècnica, administrativa, econòmic-financera, comptable i tributària de l’entitat. Un contracte per valor de 386.590 euros, i amb un plec de clàusules que fa uns dies que es pot consultar i descarregar al web de la mateixa societat municipal. De fet, el document està signat en data 14 de març de 2014 per part de l’alcalde de l’Ametlla de Mar com a president de La Cala Gestió. És a dir, més d’una setmana abans que Diari de Tarragona publiqués diumenge que el jutjat de Tortosa està investigant les possibles irregularitats a l’entitat pública empresarial. En aquest sentit, fonts municipals han aclarit que el nou concurs no té res a veure amb la investigació judicial, i que són dos processos independents. De fet, han afegit que el contracte actual està a punt d'exhaurir-se.

L’objectiu del nou contracte és la gestió integral de La Cala Gestió, una entitat pública empresarial local constituïda per l’Ajuntament el 13 d’agost del 2008, amb l’encàrrec principal de desenvolupar el sòl del municipi. La durada del contracte serà de només un any, i en el plec de clàusules s’estableix el personal que caldrà contractar, la categoria professional, la dedicació i el preu per hora de feina. Per exemple, el director del servei cobraria 125 euros per hora, mentre que el responsable del servei rebria 110 euros. També es preveu un responsable econòmic i de control de qualitat, dos tècnics i un tècnic administratiu.

Quant al director del servei, el plec de condicions estableix que serà nomenat gerent de La Cala Gestió, però només per coordinar la gestió administrativa i econòmica del contracte i el personal que desenvolupi les tasques. Un gerent que no tindrà la consideració de funcionari públic ni exercirà cap tipus de potestats públiques, ni tindrà funcions executives en l’àmbit urbanístic, ni podrà contractar béns o serveis en nom de l’entitat pública. Tampoc ordenar pagaments o disposar de fons dels comptes bancaris de La Cala Gestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta