25 de març del 2014

Móra d'Ebre tindrà l'oficina de formació i contractació dels 1.500 treballadors a la recàrrega de la nuclear d'Ascó


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i el director de la central nuclear d'Ascó, César Candás, han firmat un conveni de col·laboració per instal·lar a la capital de la Ribera d'Ebre, amb caràcter extraordinari, l'Oficina de la Recàrrega de la mateixa central nuclear. Aquesta oficina formarà i gestionarà els tràmits de contractació dels 1.500 operaris que s'incorporaran el maig vinent als treballs de la recàrrega de combustible que es duran a terme a la central nuclear d'Ascó. S'instal·larà a la tercera planta del Bulevard de Móra d'Ebre, on l'Ajuntament té previst d'ubicar la seu de l'Institut de Formació Ocupacional (IFO) de Móra d'Ebre, i funcionarà durant tot el mes d'abril.

De fet, el conveni determina que l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) es farà càrrec de les obres d'adequació de les instal·lacions, consistents en la construcció de tres aules, despatxos, sala polivalent i serveis, amb una inversió valorada amb 28.000 euros més IVA. Les obres ja estan en marxa i es preveu que l'Oficina puga entrar en funcionament a primers d'abril.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha mostrat la seua satisfacció per aquest acord, ja que l'Oficina de l'ANAV generarà un moviment important de persones a la població durant el mes en què estarà en funcionament, i, alhora, permetrà a l'Ajuntament poder disposar de les instal·lacions de l'IFO de Móra d'Ebre de manera imminent. L'Oficina de la Recàrrega de la central nuclear asconenca està ubicat a la població d'Ascó, però en aquesta ocasió, i de manera puntual i extraordinària, s'instal·la a Móra d'Ebre.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta