6 de març del 2014

La PDE confirma que la primera manifestació contra el pla de conca serà el 30 de març a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha acordat aquest dimecres a la nit, en la seua reunió setmanal, que la primera manifestació al territori per rebutjar el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre serà el proper diumenge, 30 de març, a Deltebre. De fet, un dels portaveus de la PDE, Joan Antoni Panisello, ja havia avançat aquesta setmana, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, que el moviment social tenia la intenció de convocar la mobilització per a la darrera setmana del mes de març, en alguna població del Delta.

En aquest sentit, també l’alcalde de Deltebre, el socialista José Emilio Bertomeu, ha confirmat aquest dijous que la manifestació es faria el 30 de març a la seua població. Bertomeu ha escrit diversos missatges al seu compte de Twitter; l’últim, aquesta mateixa tarda, quan ha afirmat que és “un orgull” per a Deltebre que la PDE haja escollit el seu municipi per al a manifestació del 30 de març. De la mateixa manera, també la PDE ha utilitzat les xarxes socials per comunicar que la manifestació per rebutjar el nou pla de conca serà el proper 30 de març a Deltebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta