17 de març de 2014

Manel Ferré defensa la gestió del regidor de Governació en l’expedient a l'empresa HifeAMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha desmentit aquest dilluns que el regidor de Governació conegués des de fa mesos els diversos incompliments que havia comès l’empresa Hife en l’explotació de la línia de transport urbà L2, fins al polígon de Tosses. Segons Ferré, les acusacions del grup municipal d’Esquerra no s’ajusten a la realitat, i en cap moment s’han plantejat la necessitat que el regidor Josep Garriga puga deixar el seu càrrec, tal i com han reclamat els republicans. De fet, Ferré ha remarcat que el regidor de Governació en tot moment ha actuat correctament, i que no és cert que conegués la situació des de l’agost passat. Per tant, considera que Esquerra ha dit “mitges veritats” sobre la polèmica amb Hife. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que l’Ajuntament ha obert un expedient informatiu que finalment desembocarà en sancions a l’empresa de transports, i que aquesta situació no té res a veure amb la nova adjudicació del contracte de transport urbà d’Amposta a la mateixa concessionària.

D’altra banda, Ferré ha assenyalat que l’Ajuntament està esperant que la Generalitat puga començar, durant aquest mes de març o durant l’abril, les obres de la nova estació d’autobusos. I és que abans de finals del 2014 ja hauria d’entrar en funcionament. L’alcalde ha recordat que també caldrà traure a concurs la gestió de l’estació, i ha defensat la ubicació del nou equipament. De fet, Ferré ha contestat els plantejaments del grup d’ERC, que ha defensat una estació d’autobusos més propera al centre d’Amposta. Segons l’alcalde, al centre de la ciutat no hi ha cap peça de terrenys de les mateixes característiques.

A més, Ferré ha repassat altres qüestions de l’actualitat de la capital del Montsià, com ara la futura construcció de la residència per a la gent gran i del nou centre d’atenció primària. A més, ha afegit que altres actuacions en la recta final del mandat seran la reforma del carrer Major i plaça de l’Ajuntament, que esdevindran zona de vianants per afavorir el comerç local. També la nova oficina de turisme i el centre d’interpretació del Delta, a l’antic escorxador. A banda, Ferré ha avançat que ben aviat es poden concretar noves implantacions al centre comercial Futuro Ciudad Amposta, i que el possible trasllat de la discoteca Metro necessitarà una modificació del pla d’urbanisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta