13 de març del 2014

Presó sense fiança per al veí de Gandesa acusat de matar el seu pare a ganivetades al carrer


GANDESA (Terra Alta).- El jutge de Gandesa ha ordenat la presó provisional, comunicada i sense fiança, per al jove que aquest dimarts passat va matar el seu pare al mig del carrer Sant Miquel, molt a prop de l'Ajuntament. Li imputen la comissió d'un delicte d'assassinat. Els fets es van produir després que tots dos coincidissin a primera hora del matí en un cafè de la població. A la sortida, i arran d'una forta discussió, el fill va acabar ferit mortalment amb una arma blanca el seu pare de 74 anys, Miquel Cabús. Els Mossos d'Esquadra van detenir el jove pocs instants després. Pare i fill, segons van apuntar alguns testimonis, estaven enemistats des de feia temps. El jove, a més, hauria tingut problemes d'addicció a les drogues.

La víctima era una persona força coneguda a Gandesa, que s'havia dedicat a la pagesia. L'home va anar a fer un cafè al bar Nou del centre del municipi i, en sortir, el seu fill va seguir-lo i el va agredir. El propietari del bar, Joaquim Jornet, va explicar a Canal 21 Ebre que la víctima havia anat al bar com cada matí, i que també el seu fill era al local, però no es van parlar. En els primers minuts va haver-hi una certa confusió sobre el que realment acabava de passar, ja que es pensaven que la víctima havia estat atropellada per algun cotxe. I és que el bar es troba a la carretera de Bot.

Després de l'agressió, el jove va futir, però després de desplegar un ampli dispositiu policial els Mossos d'Esquadra van poder detenir el presumpte agressor. Els Mossos d'Esquadra havien rebut a les 8:15 l'avís d'un testimoni informant que al carrer Sant Miquel hi havia un home a la via pública que presentava diverses ferides de gravetat. Els Serveis d'Emergències Mèdiques es van personar ràpidament al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida de l'home, a causa de la gravetat de les ferides amb arma blanca. L'autoritat judicial va decretar el secret en les investigacions.

Imatge Sílvia Alarcón (Canal 21 Ebre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta