13 de març del 2014

Trens Dignes reclama una xarxa de Rodalies a l’Ebre, a més dels trens semidirectes de Tarragona a Barcelona

)

TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma Trens Dignes a les Terres l’Ebre ha celebrat la posada en funcionament de les noves Rodalies al Camp de Tarragona, prevista per al proper 20 de març, però ha tornat a reivindicar la creació d’una xarxa pròpia per al territori. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la portaveu de Trens Dignes, Montse Castellà, ha afirmat aquest dijous que les Terres de l’Ebre només es beneficiaran d’una mesura col·lateral a la implantació de la xarxa de Rodalies del Camp. I és que aquest divendres el govern català i Renfe podrien anunciar la posada en funcionament de dos trens semidirectes entre Tortosa i Barcelona. Uns trens que des de l’estació de Tarragona aniran directes fins a la capital catalana, ja que no els caldrà aturar-se a Altafulla, Torredembarra i Sant Vicenç de Calders. Això reduirà el temps de viatge en uns 20 minuts, i també es preveu que siga amb els nous combois 449, més còmodes i amb endolls entre els seients per poder connectar mòbils i ordinadors portàtils. Però Castellà ha matisat que les millores als trens de l’Ebre han de ser unes altres, i no només fruit de les millores que tinguen en altres territoris veïns.

Precisament, per aquest diumenge, 16 de març, la plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre ha convocat una assemblea en dos trens de les línies de Rodalies que travessen el territori, R15 i R16. Les assemblees serviran per informar de futures mobilitzacions i busca implicar els estudiants que marxen fora del territori. La primera es farà al darrer vagó del tren de la línia R16 que surt de Tortosa a les 17.25 hores, just després de sortir de l’Ametlla de Mar. La segona es farà al tren de l’R15 que surt de Faió a les 18.37 hores, també al darrer vagó, just després de passar l’estació de Falset.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta