29 d’abril del 2014

Burger King o Pans & Company podrien instal·lar-se en uns locals de la plaça Alfons XII de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La cadena d'hamburgueseries Burger King podria arribar molt aviat a les Terres de l'Ebre, amb la instal·lació d'un restaurant de menjar ràpid en uns locals de l'edifici de l'antic Centre del Comerç de Tortosa. Segons diverses fonts, la cadena nord-americana de menjar ràpid ja ha començat les obres per obrir portes en els locals que fins fa poc temps ocupaven un restaurant i una oficina bancària, amb façana a la plaça d'Alfons XII i al carrer del Pare Cirera. Amb tot, altres fonts indiquen que les obres no són a càrrec de Burger King, sinó de la cadena catalana Pans & Company. En qualsevol dels casos, seria el primer local d'aquestes dues cadenes que s'instal·laria a les Terres de l'Ebre. En els darrers anys, Tortosa ha vist com arribaven altres cadenes de menjar ràpid, amb la implantació de McDonald's i de Viena.

2 comentaris:

  1. Espero que sigue un Burguer King. Les amburgueses del BK son molt millors que les del Mc Donalds. Si es així, em tindrán com a client !!

    ResponElimina
  2. A mi m'agradaria més un Pans and Company. Crec que és millor el tipus d'entrepans i per hamburgueses ja tenim el MC que si fa o no fa ve a ser el mateix.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta