2 d’abril del 2014

El Banco Popular es queda el complex Futuro Ciudad Amposta perquè la subhasta pública queda deserta



AMPOSTA (Montsià).- El complex comercial Futuro Ciudad Amposta serà gestionat per Banco Popular. La subhasta pública que s’ha celebrat aquest dimecres al matí als jutjats d’Amposta ha quedat deserta. Finalment, no s’han presentat ofertes per les 28 finques que sumen un valor total que frega els 20 milions d’euros, el deute que tenia contret l’empresa Futuro Ciudad de Amposta SL amb el mateix Banco Popular. La setmana passada, el grup municipal d’Esquerra va advertir que una execució hipotecària havia posat en subhasta pública tot el complex comercial, inaugurat al desembre del 2010 amb una inversió inicial de 30 milions d’euros.

En canvi, des del govern municipal d’Amposta les coses s’han llegit d’una manera molt diferent, ja que consideraven la subhasta pública d’aquest dimecres podia ser una oportunitat per reflotar Futuro Ciudad Amposta, el complex que també incloïa Carrefour fins que va tancar les portes pels continus desacords amb els antics propietaris. De fet, que la subhasta es declarés deserta era un dels escenaris que contemplava l’equip de govern de Manel Ferré, que havia tingut contactes amb responsables del Banco Popular . Segons Ferré, la voluntat de l’Ajuntament era que els nous propietaris siguen un interlocutor vàlid i responsable. A més, en declaracions a Canal 21 Ebre l’alcalde va manifestar el seu desig que fos la mateixa entitat bancària la que es pogués quedar el centre comercial.

+informació:
-Ferré assegura que la subhasta és una oportunitat per a Futuro Ciudad Amposta i que hi ha negociacions obertes 
 -ERC revela que una execució hipotecària posa en subhasta pública tot el complex comercial Futuro Ciudad Amposta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta