8 d’abril del 2014

El conseller Homs, 'sorprès' com CDC que la imputació de Poblet arribe en el moment polític actual


BARCELONA.- El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha coincidit amb CDC que "sorprèn" que la imputació del president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, arribe en el moment polític actual. Homs s'ha remès al comunicat que va emetre el seu partit, que mostra la seUa sorpresa pel fet que aquesta decisió d'imputar-lo pel cas Innova arribe dos dies després que Poblet hagués intervingut en l'assemblea general de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), a Tarragona, i el dia abans del debat al Congrés de la petició per transferir la competència per convocar referèndums. En tot cas, Homs ha defensat la presumpció d'innocència i ha reclamat una actuació de la justícia "com més ràpida millor".

Per la seua banda, Convergència Democràtica ha donat "ple suport" a l'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona. El partit es mostra convençut de la innocència de Poblet i ha fet extensiu el suport a la Junta de Govern Local de l'Ajuntament i s'ha mostrat convençut que "quedarà demostrat el bon fer administratiu del consistori, basat en el rigor i la honestedat". La formació ha mostrat el desig que el procés judicial compte "amb totes les garanties de l'Estat de dret" perquè aquesta afecta "persones amb una llarga trajectòria pública marcada per l'exemplaritat". Finalment, el partit demana "celeritat" perquè els imputats "puguin donar totes les explicacions per aclarir la situació".

Via ACN

7 comentaris:

  1. A que la culpa es de Florentino? Són tan patètics que no tenen cap vergonya a l'hora d'incriminar als jutges i exculpar als seus amics presumptes delinqüents. I aquest és el país que volem? #NO#NO

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. És evident: Tot està preparat, ho han fet expressament.
    Igual que les eleccions al Quebec amb la morrada monumental dels independentistes i el triomf dels federalistes, que les han fet coincidir amb el debat d'avui al Congrés.

    ResponElimina
  4. La conçoneta de uns i altres és patètica. CiU que si tota la culpa és de Madrid i gent com Sneijder que aprofiten que "el Pisuerga pasa por Valladolid" per a clavar el seu espanyolisme...acabem-ho ja i que uns comencen a circular cap a la presó i els altres ens deixen equivocar-nos a nosaltres solets. Sí, per canviar-ho tot!

    ResponElimina
  5. Jo ho tinc clar Arjub, arribat el moment me compraré una parcela al Molí dels Mirons que Gervasio me la deixarà bé de preu. Visca la República Independiente de Delta.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Gervasio és dels que també hauria d'agarrar el camí cap a la presó o siga q busca't un altre "retiro".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta