3 d’abril del 2014

El PSC diu que el govern de Móra d’Ebre ha desaprofitat la llei de Barris amb el projecte de les Moreres


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El portaveu del PSC de Móra d’Ebre, Josep Solé Arnal, ha assenyalat que el temps els ha donat la raó sobre l’edifici polivalent del barranc de les Moreres, el projecte més ambiciós de l’equip de govern de Convergència i Unió en aquest mandat. Fa poques setmanes, i després d’un any amb les obres per començar, l’Ajuntament ha hagut de resoldre el contracte amb l’empresa tortosina que havia d’aixecar l’edifici, i que també preveia la construcció d’un pàrquing de 350 places per resoldre els problemes d’aparcament de l’hospital comarcal de Móra d’Ebre. En declaracions a Canal 21 Ebre, Solé Arnal ha volgut recordar que els socialistes van ser “escèptics des d’un principi”. De fet, el regidor del PSC ha contradit el principal argument de l’alcalde, el convergent Joan Piñol, tot assenyalant que si el projecte fos viable hauria obtingut el finançament.

En la mateixa línia, Solé Arnal ha afirmat que el govern de Piñol no va valorar prou el risc que suposava el projecte del barranc de les Moreres. Sobretot, tenint en compte que va ser necessari modificar la planificació dels projectes de la llei de Barris. Segons Solé, ara caldrà tornar a refer el pla per rehabilitar el nucli antic de Móra d’Ebre. Així, el portaveu del PSC ha lamentat que en tres anys de mandat, el govern municipal no ha fet gairebé res de la llei de Barris.

D’altra banda, Solé Arnal ha criticat la manera com s’està reurbanitzant el centre de Móra d’Ebre, ja que s’estan renovant les voreres amb materials poc atractius per al comerç, i de poca qualitat. Finalment, el portaveu del PSC ha manifestat que confien que enguany sí que es podran fer tant la Móra Morisca com la Fira del Caçador, dos esdeveniments importants per a la promoció econòmica de Móra d’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta